طرح توجیهی پرورش جلبک اسپیرولینا 99»pdf+آموزش 0 تا 100
طرح توجیهی جلبک اسپیرولینا
پرورش جلبک یکی از حوزههای سودآور است که چند سالیست در ایران استارت خورده، اما چون هرکسی اطلاعات کاملی در مورد نحوه پرورش آن ندارد، فقط افراد کمی در این حوزه مشغول بکار هستند و درآمد میلیونی کسب میکنند. اما نگران نباشید! ما اینجا هستیم تا به شما کمک کنیم تا اطلاعاتتان را افزایش داده و با استفاده از طرح توجیهی پرورش جلبک اسپیرولینا بتوانید تمامی برآوردهای مالی جلبک اسپیرولینا را در اختیار داشته باشید و با استفاده از آن 0 تا 100 کسب وکارتان را هزینه یابی کنید.
برای راهاندازی طرح پرورش جلبک در خانه، در کارگاه، فضای نیمهصنعتی و صنعتی از همین صفحه شروع به یادگیری کنید و سپس با استفاده از طرح توجیهی تمامی براوردهای مالی جلبک اسپیرولینا را بصورت pdf در سال 99 هزینه یابی کرده و استارت بزنید.
هماکنون برای آموزش و یادگیری هرچه بیشتر از طرح پرورش جلبک اسپیرولینا تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.
فیلم پرورش جلبک
در این ویدئو کسبوکار پرورش جلبک معرفی میشود، پیشنهاد میشود حتماً ببینید.
منبع فیلم: باشگاه خبرنگاران جوان
جلبک چیست؟
جلبکها به موجوداتی گفته میشوند که در داخل یا در اطراف آب زندگی میکنند و جزو سادهترین علفهای دریایی شمرده میشوند اما در برخی از گونههای نادر آنها ساختار پیچیدهای وجود دارد و نمیتوان گفت همه نمونهها ساده هستند زیرا جلبکها بیش از ۳۰٬۰۰۰ هزار نمونه دارند. یکی از خصوصیات خوب جلبکها این است که هم در خشکی و هم در آب قابل رشد میباشند.
پرورش جلبک را از کجا شروع کنم؟
در این مقاله اصول پایه جلبک بطور مختصر و مفید به شما آموزش داده میشود. در ادامه درمورد 4 مرحله برای شروع پرورش جلبک بیشتر توضیح داده شده است…
آیا پرورش جلبک برای من سودآور است؟
اینکه پرورش جلبک سودآوری خوبی را دارد شکی در آن نیست. اما برای مثال: یک نفر مغازه میوهفروشی میزند و میگوید این کار سودآوری خوبی برای من ندارد و کنار میکشد و یک نفر دیگر هم همین کار را انجام میدهد اما سود زیادی به دست میآورد، تفاوت اینجاست که آدمها و شرایط باهم فرق میکنند.
پرورش جلبک یک فرصت طلایی را برای کارآفرینانی اما این را هم بدانید که فروش و درآمد شما بستگی به بازاریابی شما دارد، پس شرط رسیدن به سودآوری و فروش بیشازحد داشتن یک بازاریابی خوب است. (در تیترهای بعد در مورد بازاریابی توضیح بیشتری دادهایم)
درآمد پرورش جلبک چگونه است؟
سودآوری جلبک اسپیرولینا: از این نوع جلبک در هر مترمربع حداقل متوسط حدود دودهم کیلو جلبک تولید میشود، اما این حداقل تولید بوده و اگر بذر خوبی داشته باشید چندین برابر بیشتر از مقدار ذکرشده میتوان تولید کرد که سوددهی در هر کیلو ۱۰۰ تا ۲۰۰ هزار تومان است. اما این مقدار متغیر است و بستگی به تولید کننده دارد که به چه قیمتی بخواهد به بازار عرضه کند.
یک مثال واضح: در مقایسه با خیار و گوجه که سالانه در هر مترمربع 80 تا 100 هزار تومان سود میدهد، سوددهی جلبک ماهانه است و طبق طرح توجیهی مسیر شروع، با سرمایه 73 میلیون میتوان در هر ماه 4 کیلوگرم جلبک اسپیرولینا برداشت کرد.
قیمت فروش جلبک اسپیرولینا در سال 99 هر کیلو به دام و طیور 450 هزار تومان و برای مصرف خوراکی انسان 700 هزار تومان است.
کاربردهای جلبک
✔️ نیاز غذایی انسان
✔️ تولید محصولات آرایشی
✔️ کاربردهای فراوان در صنایع پزشکی
✔️ تأمین نیاز علوفهای، مکمل غذایی و کود کشاورزی
✔️ تأمین نیاز غذایی و مکمل غذایی برای طیور و آبزیان
✔️ تولید منابع سوخت زیستی و تصفیه فاضلابها
مزایای پرورش جلبک
✔️ استفاده از نور کم و متوسط
✔️ بینیازی به خاک زراعی
✔️ بینیازی به آب شیرین
✔️ سازگاری با آبهای متفاوت
✔️ امکان پرورش در همه نقاط کشور
✔️ کاهش هزینههای تولید خرید خوراک دام و طیور
✔️ ایجاد اشتغال برای ساحلنشینان
✔️ تقاضای بالای محصولات جلبکی در جهان
✔️ چرخه تولید کوتاهمدت
✔️ هزینه پایین برای شروع بکار
✔️ سودآوری بالا
پرورش جلبک با سرمایه کم
برای پرورش جلبک با سرمایه کم ۴ مرحله پایه ای زیر را طی کنید تا با کمترین سرمایه کسبوکار خود را استارت بزنید.
در تیترهای زیر ۴ مرحله ذکر شده توضیح داده میشوند.
کتاب پرورش جلبک
با استفاده از کتاب پرورش جلبک می توانید اصول پایه پرورش جلبک اسپیرولینا را یاد بگیرید و قدم اول برای شروع را بردارید. اهمیت کتاب آموزشی: همانطور که یک معمار برای ساخت یک ساختمان نیاز به یک فونداسیون محکم برای بیس کار خود دارد و اگر فونداسیون محکمی نسازد، ساختمان مقاومت کافی را نخواهد داشت و فرو می ریزد. کتاب آموزشی نیز مشابه با همین مثال است و شما با استفاده از کتاب می توانید اصول پایه جلبک اسپیرولینا را فرا گیرید.
خرید بذر اولیه جلبک (استارتر یا استوک)
بذر اولیه جلبک به نامهای استارتر و استوک در بازار خریدوفروش شناخته میشود، برای تهیه این بذر میتوانید بهصورت حضوری و در شهر خود اقدام به خرید کنید یا خرید خود را توسط وبسایتهای تخصصی پرورش جلبک بهصورت مجازی انجام دهید تا بهوسیله پست برایتان ارسال گردد.
نکته مهمی که در خرید وجود دارد این است که شما باید یک شخص مورداطمینان یا یک وبسایت مورداطمینان پیدا کنید که بذر خالص و باکیفیت به شما بدهد، زیرا یک بذر باکیفیت میتواند درآمد شمارا چندین برابر افزایش دهد و یک بذر بیکیفیت نیز میتواند کسبوکارتان را به سوددهی کمی برساند.
قیمت خرید استوک یا استارتر چند است؟ قیمت این محصول با توجه به نوع کیفیت از ۱۰۰٬۰۰۰ تا ۳۰۰٬۰۰۰ هزار تومان متغیر است.
خرید تجهیزات اولیه پرورش جلبک
خرید تجهیزات اولیه بستگی به وسعت انجام کار متفاوت میباشد. یعنی اگر پرورش نیمه صنعتی مد نظرتان است ممکن است هزینه تمامی تجهیزات و دستگاهها بالای 50 میلیون تومان باشد. اما برای پرورش جلبک در خانه قیمت تجهیزات و دستگاهها پایینتر از 3 میلیون تومان است. قیمت به این دلیل پایین است که قرار است تمامی این موارد ذکرشده در مقیاس کوچک و دستگاههای کوچک تهیه شوند.
بنابراین تهیه تجهیزات اولیه بستگی به سرمایه شما و مقدار ریسکپذیری شما دارد. زیرا در این کسبوکار هیچ محدودیتی در سرمایه گذاری وجود ندارد و با هر سرمایهای میتوان شروع بکار کرد.
بازاریابی و فروش جلبک
یکی از موارد مهمی که در این کسبوکار باید موردتوجه قرار گیرد و دارای اهمیت خاصی است، بازاریابی و فروش است. بدیهی است که هر کسبوکاری نیازمند بازار فروش است و شما باید بازار فروشتان را پیدا کنید یا باید بازار فروش را بهوسیله تبلیغات ایجاد کنید. تبلیغات رایگان شما در شبکههای مجازی مانند اینستاگرام و تلگرام میتواند بهراحتی افراد زیادی را از اقصی نقاط کشور با کسب و کار شما آشنا و علاقه مند کند. تنها کافیست از الگوریتم های شبکه های مجازی که در آن فعالیت می کنید آگاه باشید و مطالب رایگان و جذابی برای مخاطبین خود منتشر کنید و با مخاطبان خود در تعامل باشید. آن موقع اتفاقات خوبی برای شما رقم خواهد خورد.
نکته مهم: حتماً قبل از تولید محصول، بازاریابی خود را شروع کنید تا مشکلی در فروش نداشته باشید.
طرح توجیهی پرورش جلبک
ساخت یک مکان نیمهصنعتی و صنعتی برای پرورش جلبک نیاز به امکانات، تجهیزات و تحقیقات مختلفی است و بهصورت فردی نمیتوان تمامی هزینه های این کسبوکار را مورد محاسبه قرار داد، بدین ترتیب تیم آموزشی مسیر شروع این امکان را برای شما فراهم کرده است تا با استفاده از طرح توجیهی جلبک اسپیرولینا بتوانید تمامی هزینه های راه اندازی کسبوکارتان را در دسترس داشته باشید و هوشمندانه عمل کنید.
طرح توجیهی پرورش جلبک سال 99
در طرح توجیهی پرورش جلبک اسپیرولینا تمامی موارد مالی سال 99 را در جداول مختلف بصورت فایل های pdf و doc بررسی و امکانسنجی کردهایم.
آنچه در این طرح فرامیگیرید عبارتاند از:
- بخش 1: شناسنامه طرح
- بخش 2: خلاصه مدیریتی
- بخش 3: توصیف کسب و کار
- بخش 4: معرفی محصول و فناوری
- بخش 5: تحلیل صنعت و رقبا
- بخش 6: بازار و فروش
- بخش 7: برنامه ریزی مدیریتی و توجیه مالی
در بخش 7 تمامی هزینه های کسب و کار جلبک اسپیرولینا مورد محاسبه قرار می گیرد. آنچه محاسبه می شود به شرح زیر می باشد:
⭐️ خلاصه گزارش
⭐️ زمین مورد نیاز
⭐️ محوطه سازی و ساختمان سازی
⭐️ ماشین آلات و تجهیزات
⭐️ تاسیسات عمومی و تجهیزات
⭐️ مواد اولیه مورد نیاز
⭐️ هزینههای انرژی و سوخت
⭐️ هزینههای نیروی انسانی
⭐️ هزینه استهلاک، تعمیرات و نگهداری
⭐️ جدول سرمایهگذاری ثابت
⭐️ جدول سرمایهگذاری متغیر و در گردش
⭐️ هزینه های قبل از بهره برداری
⭐️ جمع کل سرمایه گذاری ثابت
⭐️ نحوه سرمایه گذاری کل
⭐️ قیمت فروش محصولات
⭐️ محاسبه در نقطه سر به سر
⭐️ برآورد هزینه های عملیاتی و غیر عملیاتی
⭐️ پیش بینی مالی طرح
⭐️ دوره بازگشت سرمایه
⭐️ درآمد در طی 5 سال آینده
مجوز پرورش جلبک
برای پرورش جلبک در خانه و ابعاد کوچک و متوسط نیاز به مجوز خاصی نیست و نهتنها با این کار مخالفت نمیشود بلکه از طرف دولت از این کسبوکارها حمایت میشود و به این طرحهای اشتغالزایی وام نیز میدهند.
اما پرورش در حد صنعتی و نیمهصنعتی نیاز به مجوز دارد و برای پرورش صنعتی و فروش در کشور باید به سازمان بخش شیلات و امور آبزیان برای دریافت مجوز اقدام کنید.
چه مکانی را برای پرورش جلبک استفاده کنم؟
برای پرورش جلبک در سطح کوچک تا متوسط میتوان از فضاهایی مانند زیرزمین، داخل اتاق، حیاط خانه، پشتبام و دیگر فضاهایی مانند مزرعه یا باغ که استفادهای نمیشود کسب و کار خود را استارت زد.
دما و شرایط نور
دمای مناسب برای جلبک حداکثر دمای زیر ۴۰ درجه سانتیگراد و دمای بالای ۲۰ درجه است؛ بهطوریکه اگر دما به بیش از ۴۰ درجه برسد جلبک از بین میرود و اگر دما به زیر ۲۰ درجه برسد از بین نمیرود بلکه سرعت رشد آن کاهش پیدا میکند.
افرادی که بهصورت آماتور و غیرحرفهای میخواهند جلبک را در معرض تابش مستقیم نور خورشید پرورش دهند توصیه میشود که از این روش استفاده نکنند و ابتدا پرورش را در سایه انجام دهند یا اگر میخواهند در فضای باز این کار را انجام دهند باید جلوی نور مستقیم خورشید گرفته شود. برای افرادی مبتدی توصیه میشود از مکان های سایه داری مثل زیرزمین شروع کنند و از نورهای فلورسنت یا LED استفاده کنند.
استخر مناسب برای پرورش
استخر مناسب برای پرورش جلبک باید عمق ۳۰ تا ۴۰ سانتیمتری داشته باشد و استخرهایی که عمق بیش از ۱ متر یا بیشتر باشد برای پرورش مناسب نیست. استخر مناسب استخری است که نور خورشید به راحتی بتواند به کف آن برسد.
چه گریدی برای پرورش استفاده کنیم؟
از انواع گریدهای مختلف برای پرورش بهترین گرید نوع انسانی و دامی است. آن هم به این دلیل که میزان تقاضای بازار و محبوبیت این دو نمونه در ایران بسیار بالاست و خریداران زیادی دارد.
پرورش جلبک در گلخانه
در محصول ” دوره آموزشی پروش جلبک اسپیرولینا” درمورد انواع روش های پرورش جلبک اسپیرولینا بصورت مفصل توضیح داده شد و درنهایت با توجه به مزایا و معایب هرکدام به این نتیجه رسیدیم که بهترین گزینه برای پرورش جلبک خوراکی یا انسانی، پرورش در استخر گلخانه ای میباشد.
زیرا پرورش جلبک خوراکی نیازمند محیطی کنترل شده می باشد که در مقابل آب و هوا و عوامل محیطی و همچنین در مقابل سرما قابل کنترل باشد. زیرا جلبک برای رشد نیاز به دمای مناسبی دارد و اگر هوا سرد باشد قادر به رشد نیست.
پرورش جلبک چه تجهیزاتی نیاز دارد؟
برای پرورش جلبک اسپیرولینا با سرمایه کم نیاز به تجهیزات و لوازم زیادی نیست. اما برای پرورش نیمه صنعتی و صنعتی به لوازم و تجهیزات زیر نیاز است.
◼️ دستگاه آب مقطر گیری
◼️ بخاریبرقی
◼️ اتوکلاو
◼️ چراغالکلی
◼️ لام هموسیتومتر
◼️ ترازوی دیجیتال با دقت ۰٫۰۱ گرم
◼️ ظروف ۲۰ لیتری
◼️ کیت کلر سنج
◼️ تانکهای ۱ تا ۱۰ تنی
◼️ لوله آزمایشگاهی
◼️ پتری دیش در دار
◼️ قیف شیشهای
◼️ دستگاه تاوَن
◼️ مواد شیمیایی
◼️ پیپت
◼️ قطرهچکان
◼️ برس شیشهشور
◼️ و دیگر…
آیا میتوان از جلبکهای موجود در طبیعت استفاده کرد؟
برای مصارف خوراکی توصیه میشود اصلاً استفاده نکنید زیرا بیش از ۳۰ هزار نمونه جلبک وجود دارد و جلبکهایی که در طبیعت وجود دارند ممکن است بیش از ۲۰ نمونه باهم زندگی کنند و امکان تفکیک آنها وجود ندارد و گاهی ممکن است برخی از آنها سمی و خطرناک باشند.
در حال حاضر از این نوع جلبک ها برای استفاده زمین های کشاورزی در خارج از کشور امکان پذیر است و هنوز این فرایند فیلتر زدایی در ایران ممکن نیست و باید مراحل مختلفی طی شود که این امکان هنوز در کشور ما وجود ندارد. اما اگر شخصی بتواند فرمول فیلتر زدایی جلبکهای موجود در طبیعت را در ایران آزمایش کرده و به نتیجه برسد میتواند سود کلانی را بدست بیاورد زیرا منبع بیکرانی از جلبکهای موجود در طبیعت، در اقصی نقاط کشور وجود دارد.
جلبک خوراکی ( انسانی)
استفاده از جلبک برای مصرف خوراکی انسان بسیار مفید است و افراد زیادی مثل بدنسازها و قهرمانهای ورزشی از آن برای تقویت و رشد بدن خود استفاده میکنند.
ازجمله موارد تغذیهای و خوراکی جلبک شامل موارد زیر هستند:
✔️ چربی و کالری کمی دارند.
✔️ منبع پروتئین است و به بمب پروتئین نیز معروف است.
✔️ حاوی ویتامینهای ۱۲B ,۱, B ۲, B ۹ b، ویتامین A، ویتامین C و ویتامین E است.
✔️ غنی از فیبر و حاوی کلروفیل است (کلروفیل باعث جلوگیری از سرطان میشود)
✔️ غنی از موادهای معدنی مانند کلسیم، منیزیوم، آهن، سلنیوم، روی، مس و پتاسیم میباشد.
✔️ دارای اسیدهای چرب غیراشباع مانند امگا ۳ و ۶ است.
✔️ غنی از اسیدهای نوکلئیک DNA و RNA است.
در تیترهای زیر در مورد انواع جلبکهای خوراکی بیشتر بخوانید.
جلبکهای قهوهای
جلبکهای قهوهای که به جلبکهای پرسلولی نیز گفته میشوند به ۳ گونه: سارگاسوم، لامیناریا و آلاریا وجود دارند، مواد متشکله و مفید نوع قهوهای از ۱۷ نمونه اسیدآمینه، ۱۵% پروتئین، ۱٫۵۶% چربی و ۵۷% کربوهیدرات دارند.
جلبکهای قرمز
جلبکهای قرمز نیز پرسلولی هستند و به دلیل داشتن پروتئین زیاد در آن موردتوجه مصرفکنندگان قرارگرفته است، مواد متشکله این جلبکها ۳۵٫۵ گرم پروتئین، ۰٫۷ گرم چربی، ۸ گرم مواد معدنی و دارای ویتامینهای A, B, C, D, E بوده است.
جلبکهای سبز
این جلبکها هم بهصورت تکسلولی و هم بهصورت پرسلولی وجود دارند و وزن خشکشده آن از ۵۰% درصد پروتئین تشکیلشده است اما بهصورت طبیعی و زنده از ۳۰% پروتئین، ۱۵% چربی، ۳۰% کربوهیدرات و ۱۵% مواد معدنی تشکیلشده است.
لازم به ذکر است که این نمونه از جلبکهای سبز در آبهای شور زندگی میکنند.
چرا طرح توجیهی جلبک مهم است؟
طرح توجیهی جلبک اسپیرولینا به دلیل انجام محاسبات مالی در جداول مختلف، این امکان را برای شما فراهم میکند که با استفاده از آن بتوانید هزینه های 0 تا 100 جلبک اسپیرولینا را موردمحاسبه و جمعبندی قرار دهید تا دریابید که در بخشهای مختلف کار، چه هزینههایی باید صورت گیرد تا طرح شما توجیهپذیری داشته باشد.
مکمل غذایی جلبک در شیلات و طیور
استفاده از آرد جلبک در غذای طیور و آبزیان اولین بار در سال ۱۹۶۰ در کشور نروژ ساخته شد، این آرد از جلبک قهوهای که در دریا وجود داشت استفادهشد که بهعنوان مکمل غذایی نیز شناخته شد.
در کشور ما نیز در چند سال اخیر با استفاده از این مکملها در شمال کشور برای سرعت بخشیدن به رشد پرورش ماهی استفاده شد که بهموجب این شد محصول تولیدی در زمان کمتری به نتیجه برسد و از هزینههای خوراک نیز کاسته شود و همچنین این امر سبب شد تا سوددهی ماهی چندین برابر افزایش پیدا کند.
این مکملها حتی در مرغداریها نیز برای سرعت رشد استفاده شد و برای موارد تغذیهای نیز مناسب میباشد و راندمان تولید تخم را افزایش میدهد.
استفاده از جلبک بهعنوان علوفه و مکمل گیاهی دام
همانطور که گفته شد مکمل غذایی و گیاهی جلبک بسیار مفید است و در صنعت دام، طیور و آبزیان بسیار کاربرد دارد. استفاده از جلبک اسپیرولینا برای پرورش گاو و گوسفند بسیار مفید است و استفاده از آن در دامداریها باعث افزایش شیر، چربی و کره میشود.
استفاده از جلبک اسپیرولینا بهعنوان کود در کشاورزی
استفاده از کود جلبک اسپیرولینا در کشاورزی، کشورهای غربی را آنچنان متحول کرده است که نمیتوان از آن چشمپوشی کرد، اما امیدواریم در سالهای آینده شاهد افزایش تولید جلبک در کشور خودمان باشیم و آن را به دیگر کشورها صادر کنیم.
برخی فواید استفاده از کود جلبک در کشاورزی:
✔️ افزایش جذب مواد غذایی خاک
✔️ افزایش مقاومت به آفات
✔️ افزایش جوانهزنی
✔️ افزایش محصولات
✔️ کاهش بیماریها
✔️ مقاوم در برابر یخزدگی محصولات
✔️ نرم کردن بافت خاک
استفاده از جلبک اسپیرولینا
در حال حاضر بهترین نوع جلبک برای پرورش در ایران جلبک اسپیرولینا است که از آن میتوان برای انواع موارد صنعتی، کشاورزی، دام و طیور و مصارف انسانی استفاده کرد.
البته در پرورش صنعتی از انواع دیگری چون جلبک کلرلا و دونالیلا نیز استفاده میشود. اما در حال حاضر جلبک اسپیرولینا محبوبیت خاصی را در کشور بدست آورده است.
مکمل جلبک اسپیرولینا
وقتیکه نام غذاهای با پروتئین بالا و دارای خواص زیاد میآید ناخودآگاه یاد گوشت و تخممرغ میافتیم. اما درحالیکه خوراک جلبک از این مواد چیز کمتری ندارد و ارزش تغذیهای بالایی دارد. بهطوریکه قهرمانان مسابقات ورزشی از مکملهای جلبک اسپیرولینا استفاده میکنند تا نتایج بهتری در مسابقات داشته باشند.
برخی از فواید جلبک اسپیرولینا به شرح زیر است:
✔️ چربی بسیار کم و دارای کالری اندک.
✔️ غنی از فیبر و ضد یبوسیت.
✔️ سرشار از مواد معدنی مانند کلسیم، منیزیم، سدیم، آهن و غیره.
✔️ دارای کلروفیل بوده و برای جلوگیری از سرطان استفاده میشود.
✔️ دارای ویتامینهای امگا ۶ و ۳.
✔️ عامل کاهش فشارخون.
✔️ افزایشدهنده باکتریهای مفید روده.
✔️ تصفیهکننده کبد و روده.
✔️ تعدیلکننده هورمونها.
✔️ کمک به سیستم ایمنی بدن.
✔️ ضد التیام درد و باعث خوب شدن زودتر زخم میشود.
برنامههای آینده سازمان شیلات
سازمان شیلات کشور با توجه به مصرف و تأمین نیازهای پروتئینی کشور و استفاده بهینه از آبهای لبه شور و بیاستفاده در کشور قصد دارد تا با بهرهبرداری از سواحل و دریاچهها بتواند پرورش جلبک اسپیرولینا را با همکاری و مشارکت مردمی سرمایهگذاری کرده و در بخش خصوصی نیز زمینه را برای ایجاد اشتغال فراهم کند تا هم نیاز پروتئینی کشور تأمین شود و هم امکان تولیدات را در سطح بینالمللی و صادرات به کشورهای دیگر فراهم کند. امید است با انجام این طرح اشتغالزایی، پرورش جلبک در کشور گسترش پیدا کند و اقتصاد کشور بهوسیله صادرات به دیگر کشورها رشد کند.
جمعبندی و نتیجهگیری
همانطور که گفته شد شما ابتدا باید اصول پایه پرورش جلبک که شامل مفاهیم اولیه کسب و کار جلبک است را به خوبی یاد بگیرید و سپس با استفاده از طرح توجیهی که نقشه ی راه شماست استفاده کنید و استارت کار خود را بزنید. زیرا پرورش جلبک اسپیرولینا در ایران نوپا است و هنوز رشد آنچنانی نکرده است و بهاصطلاح عموم در این کار دست زیاد نشده است و همین امر میتواند دلیل خوبی باشد تا با تولید محصولات باکیفیت و با یک بازاریابی خوب بتوانید فروش فوقالعادهای داشته باشید.
امیدواریم که از این مقاله جامع استفاده لازم را برده باشید. در انتها از شما میخواهم اگر سؤالی در مورد پرورش جلبک اسپیرولینا دارید که برایتان مبهم است را در قسمت نظرات بیان کنید تا شما را راهنمایی کنیم.
هم اکنون برای مشاهده جزئیات طرح توجیهی جلبک اسپیرولینا در سال 99 بصورت فایل pdf و doc بر روی لینک های زیر کلیک کنید.
برای مشاهده: طرح توجیهی جلبک اسپیرولینا با سرمایه 70 میلیون کلیک کنید
برای مشاهده: طرح توجیهی جلبک اسپیرولینا با سرمایه 1 میلیارد کلیک کنید
برای مشاهده: پکیج آموزشی جلبک اسپیرولینا در آکواریوم کلیک کنید
سلام طرح توجیهی اسپیرولینا چه فرمتی داره
سلام، فرمت این طرح pdf هست.
سلام خسته نباشید
با خرید طرح پرورش جلبک در آکواریوم، میتونیم تموم آموزش ها رو یاد گرفته و این کار رو شروع کنیم یا این بسته آموزشی صرفا آشنایی با کلیاته این شغل هستش؟؟
منظورم اینه آیا این بسته، آموزش کامل جهت راه اندازی و کسب درامد رو به من کارآموز میده؟؟
آموزشی که بتونم کسب و کارم رو آغاز و ازش درامد کسب کنم
ممنون
سلام، در پکیج آموزش پرورش جلبک در آکواریوم بصورت مقدماتی هم در ویدئو و هم بصورت متن توضیح داده شده و آموزش بصورت حرفه ای هم در فایل pdf در ادامه وجود داره که میتونه بهتون کمک کنه.
سلام برای مشاوره جلبک اسپرولینا شماره تماسی بدید
سلام، متاسفانه هنوز قابلیت مشاوره به وبسایت اضافه نشده، در حال حاضر فقط طرح توجیهی موجود هست.
با عرض سلام و ممنون بابت مقاله کاملتون اما من برای خرید طرح توجیهی اسپرولینا اینجا اومدم باید به کدوم قسمت از سایت برای خرید مراجعه کنم؟
سلام دوست عزیز، این طرح درحال بروزرسانی هست و فعلا امکان خرید فعال نیست و تا فردا شب این مشکل رفع خواهد شد. موفق باشید.
سلام.آیا کتابچه آموزشی هم در طرح توجیهی اومده یا باید جدا خریداری بشه؟
سلام. خیر هر دو باهم هستن. بعد از خریدن طرح توجیهی، لینک دانلود کتابچه و طرح توجیهی اسپیرولینا بصورت جداگانه نمایش داده میشه و میتونید دانلود کنید، موفق باشید.
نیاز به خرید جزوه نیست
استوک اولیه را ارزون بخرید بعد از همون نفر هم یاد بگیرید چیز خاصی نداره
با سلام.
کسی که ازش پودر استارتر می خرید، ممکنه که خودش هم حرفه ای نباشه یا شاید نکته ای وجود داشته باشه که مثلا سود رو 2 برابر می کنه و نمیخواسته شما بدونید یا اینکه استوک تقلبی (ارزان) به شما داده تا بین شما و اون رقابتی ایجاد نشه. در نتیجه جزوه و مقاله ارزش زیادی داره و سرعت پیشرفت شما رو هم بیشتر می کنه.
سلام شما اینکاررابکنی کردید از کجا باید خرید
سلام، در انتهای این مقاله لینک ها گذاشته شده کلیک کنید و به صفحه محصول برید و با افزودن به سبد خرید و پرداخت وجه، طرح توجیهی رو دانلود کنید.
سلام .من طرح توجیهی پرورش جلبک در استخر به مبلغ 79000تومان با شماره سفارش 5470خریدم ولی کتاب پرورش جلبک برای دانلود همراه طرح نبود در حالی که شما گفتید این دو با هم است .
سلام، خیر کتاب و طرح باهم نیستن
بنام خدا چند پرسش دارم 1-برائ ساخت حوضچه 40 مترمربع وعمق چهل سانتي متر وكمپروسور هوادهي باچه مشخصات فني بايد خريد؟؟از كف هوادهي انجام بشود فرض ده نقطه هواده كافيست؟؟بذر جلبك اسپيرولينا به چه شكل ذر سطح استخر پراكنده ميشود؟؟داخل گلخانه حرارت 30بعد از چند ماه ؟؟چند كيلوجلبك هركيلو خشك چه قيمت فروش ميرود؟؟براي بارگذاري اوليه كارشناس شما دركنار ما اموزشي وراه اندازي مي ايندمراكز خريد را معرفي مي كنيد سپاسگزارم ///قبلا طرح توجيهئ رااز شما گرفته ام
سلام وقت بخیر، این وبسایت برای تولید طرح های توجیهی ساخته شده و تا جای ممکن آموزشهایی را برای شما تهیه کردیم و در طرح توجیهی راهنمایی های لازم صورت گرفته. برای محاسبه هزینه ها از طرح توجیهی استفاده کنید و دیگر سوالاتتان را از مراکز آموزشی مربوطه بپرسید. با یک سرچ ساده در گوگل مراکز خرید را پیدا می کنید. موفق باشید.