آموزشپرواربندی برهدامداری

پرواربندی بره گوشتی از صفر تا صد

پرواربندی بره گوشتی از صفر تا صد پروسه ای است که ما در این صفحه به شما بصورت قدم به قدم و از صفر تا صد به شما آموزش میدهیم تا بتوانید درآمدی میلیونی از پرواربندی بره در هر شرایط اقتصادی داشته باشید و با کمترین هزینه ها بیشترین سود را بدست بیاورید.
اصولا پرواربندی بره گوشتی یکی از پرسود ترین زمینه های دامپروری می باشد، اما چرا عده ای سود کمی بدست می آورند و عده ای دیگر با عملکردی متفاوت درآمدی به مراتب بیشتر بدست می آورند؟
ما اینجاییم تا برای شما تمامی رازهایی که پرورش دهندگان حرفه ای از آنان جهت سود بیشتر استفاده می کنند را برای شما فاش کنیم، با ما همراه باشید…

بره های چراگاهی ( بره هایی که در مراتع تغذیه می کنند)

بره هایی که در مرتع پرورش داده می شوند در محیطی باز زندگی می کنند و خوراک خود را از علف های تازه در گشت و گذار در مراتع تامین می کنند. در این روش به دلیل طی کردن طول مسافت برای “چرا” مقدار زیادی از انرژی آنها صرف گشت و گذار می شود. این نمونه از بره ها تمایل زیادی به چاق شدن ندارند و نمیتوان از این روش آنها را پروار بندی کرد.

پرواربندی بره

اصولا بره ای که برای پرواربندی مورد استفاده قرار می گیرد بایستی در محیطی بسته پرورش داده شود، زیرا در این روش به دلیل ماندن در یک محل و جابه جایی کم آن، مقدار کمی از انرژی دریافتی خود را که بصورت دستی و خوراک آماده به آن داده میشود را مصرف میکند، و همین امر سبب می شود تا زودتر و به مرحله ی چاقی برسد.

پرواربندی بره گوشتی یکی از کم ریسک ترین و پر درآمدترین شغل های پرورشی در ایران می باشد.

چرا باید بره های پرواری را به چرا نبرد؟

بره هایی که در محیطی بسته زندگی میکنند و برای پروار بندی آماده شده اند به غذای آماده و خشک عادت کرده اند و در این حالت نبایستی آنها را به “چرا” برد. با بردن بره های پرواری به چرای روزانه سبب می شود که به علف ها و خوراک تازه عادت کنند و از آن لذت ببرند و پس از مدتی مشاهده می کنید که دیگر میل و رغبتی به خوراک آماده ندارند و با کم شدن خوراک و بی اشتهایی آنها باعث کم شدن وزن و بی نتیجه شدن روند پرواربندی می شود.

چگونه بره های چراگاهی را تبدیل به بره های پرواری کنیم؟

برای این کار لازم است تا بره های “چراگاهی” را در محیطی بسته پرورش دهیم و بصورت دستی به آنها کاه و جو بدهیم تا کاملا به غذای خشک عادت کنند، در هفته ی اول به دلیل عادات خود میل کمتری نسبت به این شیوه ی پرورش نشان می دهند و این امر باعث می شود تا شکمبه ی آنها کوچک تر شده و بد خوراک شوند اما  پس از مدتی مشاهده می کنید که آنها به این روند عادت می کنند و تبدیل به بره های پرواری می شوند.

پیشنهاد می شود این مقاله را نیز مطالعه کنید ” پرورش گاو گوشتی

برچسب ها

مسیر شروع

مسیرشروع: ارائه دهنده طرح های توجیهی و آموزش کسب و کار

نوشته های مشابه

‫2 نظرها

  1. خیلی مزخرف بود، صفر تا صدش فقط توضیح یه جمله بود ، صدبار گفت بره رو بیرون نبرین خوب اینو که همه میدونن بقیه پروار چی شد پس؟

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ده + 6 =

دکمه بازگشت به بالا
بستن